Σχετικά με μας

     Ένα όνομα τρείς γενιές... Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που φτιάχτηκε από εμάς για όλους εσάς, ώστε να μπορέσει η εξυπηρέτησή σας και η επαφή μας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε να είναι ακόμα πιό άμεση.

     

     Η εταρεία έχει τις ρίζες της από το 1962 που ο παππούς Σεφέρης Νικόλαος στην οδό Ράλλη 10 Νέα Ζωή Περιστέρι ανοίγει κατάστημα χρωμάτων και δομικών υλικών.

     

    Το 1987 τη σκυτάλη παίρνουν τα δύο παιδιά του,Σεφέρης Χρήστος και Σεφέρης Αθανάσιος και λειτουργεί μέχρι και σήμερα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 200m2 στην οδό Πλουτάρχου 64 Νέα Ζωή Περιστέρι.Αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία του πατέρα τους,δημιουργώντας την Αφοί Σεφέρη Ε.Π.Ε.

     Από το 2001 δραστηριοποιείται στην εταιρεία και ο εγγονός Σεφέρης Νικόλαος του Χρήστου στον οποίο περνά σταδιακά η διεύθυνση,μέχρι που το 2004 με την αποχώρηση του πατέρα του Σεφέρη Χρήστου,αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης και με την πείρα του θείου του Σεφέρη Αθανάσιου φτάνουμε αίσιως στο σήμερα.

    Το 2023 μετά την αποχώρηση και του Σεφέρη Αθανάσιου η εταιρεία παραμένοντας στην ίδια διεύθυνση μεταονομάζεται σε Σεφέρης Νικόλαος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η πολυετής εμπειρία του Σεφέρη Νικόλαου και η επιχειρηματική του διαδρομή μέσα στο χρόνο,τον έχει οδηγήσει σε σπουδαίες συνεργασίες με άριστους προμηθευτές,για να έχετε τα καλύτερα προιόντα στις πλέον συμφέρουσες τιμές τις αγοράς.Επίσης τον καθιστά απόλυτα ικανό να δώσει συμβουλές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα του καταναλωτή.Το κάταστημά μας είναι ένας ενημερωμένος χώρος στον τομέα των χρωμάτων,των οικοδομικών υλικών και των εργαλείων.Μια πλήρης γκάμα επώνυμων και ποιοτικών προιόντων στοχεύει στο να εξυπηρετήσει υπεύθυνα και σωστά τους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες πελάτες μας,που θέλουν να δομήσουν,να επισκεύασουν ή να ανακαινίσουν.                                                                       

           

        Οι υπηρεσίες μας                             

  • Παροχή συμβουλών σε εμπορικά και τεχνικά θέματα
  • Συνεχής ενημέρωση για νέα προιόντα
  • Κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελάτων μας
  • Παροχή μεγάλης γκάμας προιόντων με απαραίτητη προυπόθεση πάντα την υψήλη ποιότητα 
  • Υποστήριξη με σύγχρονα ηλεκτρικά εργαλεία επιλογής αποχρώσεων (φασματογράφος)
  • Πλήρης σειρά χρωματολογίων και τεχνικών εγχειριδίων.

     Εξελισσόμαστε....μαθαίνουμε....μοιραζόμαστε.Με συνεχή εκπαίδευση και τεχνική ενημέρωση βελτιώνουμε τις ικανότητές μας και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.Παρέχουμε εξειδικεύμενες λύσεις με καινοτόμα προιόντα,θέτοντας την εμπειρία και τις γνώσεις μας στην υπηρεσία του πελάτη. Γιατί τελικά,εκείνο που θέλουμε κάθε φορά που μας επισκέπτεστε,είναι να νιώσετε μιά αγοραστική εμπειρία τόσο θετική,που θα σας φέρει ξάνα κοντά μας για τις επόμενες αγορές σας.                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                             Με εκτίμηση

                                                                                                             Σεφέρης Νικόλαος