Σχετικά με μας

Ένα όνομα τρείς γενιές... Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που φτιάχτηκε από εμάς για όλους εσάς, ώστε να μπορέσει η εξυπηρέτηση σας και η επαφή μας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε να είναι ακόμα πιο άμεση !

Η εταιρεία  έχει τις ρίζες της πέντε δεκαετίες πίσω, απο το 1962 που ο παπούς  Σεφέρης Νικόλαος άνοιξε μια μάντρα οικοδομών στην οδό Ραλλη 10 , στη Νέα Ζωή του Περιστερίου. Το 1965, παράλληλα με αυτή τη δραστηριότητα του, δημιουργεί στον ίδιο χώρο ένα μικρό χρωματοπωλείο το οποίο διατηρεί για τα επόμενα χρόνια.

Το 1987 οι αδελφοί Σεφέρης Χρήστος & Σεφέρης Αθανάσιος αναλαμβάνουν να συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία του πατέρα τους. Έχοντας ήδη αποκτήσει τις κατάλληλες βάσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται, δημιουργούν την εταιρεία "ΑΦΟΙ ΣΕΦΕΡΗ Ο.Ε" με έδρα της την οδό Πλουτάρχου 64-66 στην ίδια περιοχή στο Περιστέρι.

Πέντε χρόνια αργότερα έχουν καταφέρει να ταυτίσουν το όνομά τους με τα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας προϊόντα ( κυρίως στα χρώματα ) και αναδιαμορφώνουν την εταιρεία σε                 "ΑΦΟΙ ΣΕΦΕΡΗ Ε.Π.Ε " .

Η αποχώρηση του ενός απο τα δύο αδέλφια Σεφέρη Χρήστου το 2004 δίνοντας την σκυτάλη στον γιό του Σεφέρη Νικόλαο δίνει μια καινούργια πνοή στην επιχείρηση με γνώμονα την εξέλιξη σε όλους τους τομείς, πρακτικούς και θεωρητικούς. Η πείρα του Σεφέρη Αθανάσιου καθώς και οι καινούργιες ιδέες και προτάσεις του Σεφέρη Νικόλαου που επάξια έχει αναλάβει τα ινία, δίνουν την σιγουρία ότι το αποτέλεσμα και η εξυπηρέτηση είναι αυτό που αναζητάτε εσείς και εγγυώμαστε εμείς !!

 

                                                                                                                            Με εκτίμηση

                                                                                                                     ΑΦΟΙ ΣΕΦΕΡΗ Ε.Π.Ε